



Usytuowanie w otulinie Drawieńskiego Parku Narodowego sprawia, że w menu znajdujących na terenie majątku restauracji nie brakuje potraw bazujących na darach pobliskich lasów i jezior, wzbogacanych o zioła oraz sezonowe warzywa i owoce uprawiane w pałacowym ogrodzie. Mistrzowskie kojarzenie tradycyjnych składników i nowoczesnych receptur oraz umiejętne łączenie potraw z winem i winogronami to znak rozpoznawczy mierzęcińskiej kuchni oraz efekt pasji i doświadczenia Szefa Kuchni.
* Pola wymagane
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Pałac Mierzęcin NOVOL Sp. z o.o. Spółka Jawna, Mierzęcin 1, 66-520, Dobiegniew , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.